facebook

Handelsbetingelser

Firma: Snolderposen.dk

Adresse: Kirke Værløsevej 18C, 3500 Værløse

Mail: jatak@snolderposen.dk

Telefon: 31 31 56 26

CVR nr.: 37648361 Snolderposen.dk modtager online betalinger med; Visa, Mastercard, Mobilepay Online.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes eller det virtuelle produkt er oprettet med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Ved betaling med Visa Electron og Mastercard Debit, som er debitkort, vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med vilkårene for dit kort, indtil vi trækker eller afviser betalingen.

Alle priser på snolderposen.dk er i danske kroner (DKK) og er inklusiv moms.

Snolderposen.dk benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL-protokol, hvilket betyder, at din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Snolderposen.dk’s hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL protokol.
Varer der bestilles i webshoppen kan efter aftale afhentes i bestemte tidsintervaller på vores lager:
Snolderposen, Kirke Værløsevej 18C., 3500 Værløse
Leveringstiden for din ordre er 1–2 hverdage.

Vi leverer til hele Danmark

Snolderposen.dk afsender varer med PostNord.

Hvis du bor i en låst opgang eller det ikke er muligt for PostNord at lave en hjemmelevering af din pakke, vil din pakke blive omdirigeret til en pakkeshop i nærheden af din adresse. Pakken vil kunne afhentes 24 timer efter pakken er forsøgt leveret.

Ved bortkommet pakke eller beskadiget forsendelse, rettes alt reklamation til den valgte fragtleverandør med henblik på refundering.
Når du handler hos snolderposen.dk har du ret til at reklamere, hvis reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået ved fejlagtig brug eller lign.
Du skal rette henvendelse, så snart du bliver bevidst om fejl eller mangler; helst samme dag eller senest dagen efter du har modtaget varen.
Der gives ikke fortrydelsesret på varer købt i vores webshop da varen er af sådan art, at der i henhold til dansk lovgivning ikke kan eller bør ydes returret.
Læs mere på forbrugerombudsmandens hjemmeside.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til butikken